Deelnemers vinden en houden

Algemene info

Locatie: ZOPP Limburg

22/06/2018 - 22/06/2018

Vrijdag 22 juni 2018 - ZOPP Limburg, Corda Campus

Naast de basisvorming voorzien we jaarlijks enkele terugkomdagen voor de vrijwilligers van de Familiegroepen (Jong)Dementie. Je kan inschrijven per vorming en bent dus niet verplicht om alle terugkomdagen te volgen. Het maximum aantal deelnemers per terugkomdag is 20. Wees er dus snel bij om in te schrijven!

Deelnemers vinden en houden

Inhoud

Het is een uitdaging om familieleden en mantelzorgers over de drempel te helpen om de eerste keer naar een Familiegroep (Jong)Dementie te komen. Daarom gaat er bij de opstart veel tijd naar promotie voeren. Maar eens je enkele mantelzorgers en familieleden hebt bereikt, stopt het niet! Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat ze blijven komen? Tijdens deze interactieve vorming gaan jullie onder meer zelf op zoek naar de meest efficiënte en effectieve toeleidingskanalen.

Docent

Peter Gielen, medewerker Trefpunt Zelfhulp vzw

Datum en locatie

Vrijdag 22 juni 2018 van 9.30u tot 16.30u Middagpauze met broodjes is voorzien tussen 12.30u en 13.30u
ZOPP Limburg, Corda Campus, Kempische Steenweg 311 bus 2.01, gebouw 1, 3500 Hasselt.

Je kan naast het gebouw (bezoekersparking) of tegenover het gebouw (verharde parking) parkeren. De parkeerplaatsen voor personen met een handicap bevinden zich zowel voor het gebouw (bezoekersparking) als op de bewonersparking (naast de bezoekersparking). De borden met 'receptie' brengen j naar de ingang van gebouw 1.
Recht voor je in de hal vind je de liften en de trap. Het kantoor van ZOPP is op het 2de verdiep aan het einde van de gang.

Inschrijven

Inschrijven kan via secretariaat@alzheimerliga.be tot twee weken voor de betreffende vorming. Indien er minder dan 5 deelnemers zijn, wordt de vorming geannuleerd.

Betalingsvoorwaarden

Gratis voor alle (kandidaat-)vrijwilligers

Fotoalbum