Nieuws

Another dimension (Dementia) - Gravity Noir

Steun onze Liga en krijg gratis de single!

Als zanger, songwriter en componist van de groep "Gravity Noir" heeft Patrick Knight een nummer geschreven: "Another dimension (Dementia)". Dit nummer wordt wereldwijd uitgebracht op 15 augustus 2016, “Moederdag” voor de provincie Antwerpen.

In september is het wereld Alzheimer maand. "Ik hoop dat het lied zal helpen om dementie meer aandacht te geven en troost zal geven aan diegene die met dementie worden geconfronteerd." zegt Patrick Knight.

Indien je een bijdrage stort ten voordele van de Alzheimer Liga Vlaanderen, hoe klein dan ook, of lid wordt van deLliga voor slechts € 10 per jaar, dan krijg je gratis en uit dankbaarheid de singel van Gravity Noir “Another dimension (Dementia)” als mp3  en/of als flac file (CD vergelijkbare kwaliteit) toegestuurd. Rekening nummer: BE87 3101 0355 8094.
Belangrijk!: Vergeet in elk geval niet uw e-mail adres te vermelden in de mededeling van uw overschrijving om uw gratis mp3 te ontvangen.

"Ik hoop uiteraard langs deze weg dat de Alzheimer Liga Vlaanderen veel donaties zal ontvangen en dat dementie opnieuw de nodige aandacht zal krijgen. Alvast vriendelijke dank, Patrick Knight."

08 2016

« Terug