Nieuws

Another dimension (Dementia) - Gravity Noir

Steun onze Liga en krijg gratis de single!

Als zanger, songwriter en componist van de groep "Gravity Noir" heeft Patrick Knight een nummer geschreven: "Another dimension (Dementia)". Dit nummer wordt wereldwijd uitgebracht op 15 augustus 2016, “Moederdag” voor de provincie Antwerpen.

In september is het wereld Alzheimer maand. "Ik hoop dat het lied zal helpen om dementie meer aandacht te geven en troost zal geven aan diegene die met dementie worden geconfronteerd." zegt Patrick Knight.

Indien je een bijdrage stort ten voordele van de Alzheimer Liga Vlaanderen, hoe klein dan ook, of lid wordt van de Liga voor slechts € 10 per jaar, dan krijg je gratis en uit dankbaarheid de singel van Gravity Noir “Another dimension (Dementia)” als mp3  en/of als flac file (CD vergelijkbare kwaliteit) toegestuurd.

Storten mag op het rekeningnummer BE87 3101 0355 8094 met de mededeling 'Gravity Noir' + uw emailadres.
Belangrijk!: Vergeet in elk geval niet uw e-mail adres te vermelden in de mededeling van uw overschrijving om uw gratis mp3 te ontvangen.

Ondertussen is ook de bijhorende videoclip gerelaesed, bekijk hem hier!

Na de persvoorstelling op 11/08/2016 zijn er diverse artikels gepubliceerd over dit mooie intitiatief:

http://zoveelmeerhoboken.blogspot.be/2016/08/dementia-muziek-voor-het-goede-doel.html

http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-niel/-meest-persoonlijke-lied-ooit-a2833247/

Nieuwsartikel d.d. 12/08/2016 - Gazet van Antwerpen 

 

"Ik hoop uiteraard langs deze weg dat de Alzheimer Liga Vlaanderen veel donaties zal ontvangen en dat dementie opnieuw de nodige aandacht zal krijgen. Alvast vriendelijke dank, Patrick Knight."

Bezoek zeker ook www.gravitynoir.com

 

08 juli 2016

« Terug