Nieuws

Candies4life

Artus, Otto-Jan en Klariz stevig in actie voor onze liga!

Recent kregen we te horen dat Artus en Otto-Jan, 2 vrienden die in het 6e leerjaar zitten, samen met zus Klariz (9 jaar) Dilbeek en de ruime regio zwaar in de ban brengen van de warmste week van Music for life, en met name, voor onze liga!

De opa van Artus en Klariz heeft de ziekte van Alzheimer, en de opa van Otto-Jan is reeds 11 jaar geleden gestorven aan de gevolgen van de ziekte. In nagedachtenis van, en als ondersteuning van alle Alzheimerpatiënten ondernemen zij hun warme actie.

In en rond Dilbeek verkopen ze snoepzakken aan € 3. Sinds eind oktober zijn ze reeds druk in de weer, en de actie loopt als een trein, wat hen nog meer motiveert! Ze blijven doorgaan tot de laatste dag, ook al horen we dat de teller nu al bijna op € 3.000 staat, ONGELOOFLIJK!!!

Ook de lagere school Regina Caeli te Dilbeek ondersteunt de actie en zal hun warmte week-initiatief hieraan koppelen, iets wat helemaal aanleunt bij onze slogan 'Samen dementie draagbaar maken'.

Namens het voltallige Bestuur, directie en staf, en meer nog namens alle mantelzorgers en personen met (jong)dementie willen wij Artus, Otto-Jan en Klariz alvast een hele warme hartelijke dank je wel zeggen!

   

 

12 december 2017

« Terug