Nieuws

Flandriencross For Life

Bram Hannot laat de benen werken op 30 november 2014!

Proficiat Bram voor de knappe prestatie!!!

Van 18 t.e.m. 24 december 2014 organiseert Studio Brussel opnieuw Music For Life. In het kader daarvan is er op zondag 30 november de Flandriencross For Life. 15 luisteraars van Studio Brussel krijgen er de kans om 2 rondjes te rijden op het parcours van de Kwadro Flandriencross een halfuur voor de start van de wedstrijd voor de profs. Bram Hannot had zich hiervoor ingeschreven en hoewel hij het totaal niet verwacht had, is hij bij de 15 gelukkigen!

 Bram vertelt:

“De bedoeling is dat ik mij laat sponsoren om op die manier geld in te zamelen voor een goed doel dat ik gekozen heb. En dat goede doel is de Vlaamse Alzheimerliga. Enkele jaren geleden werd namelijk bij mijn vader op amper 62-jarige leeftijd de diagnose van Alzheimer gesteld. Dit was een zware klap, voor hemzelf uiteraard, maar ook voor ons. Iedereen kent immers wel iemand met een vorm van dementie, maar plots kwam het voor ons erg dichtbij. Vandaar dat ik me dus geen beter goed doel kon inbeelden.

De Alzheimerliga is een patiënten- en vrijwilligersorganisatie van, voor en door familieleden en mantelzorgers van personen met dementie. Daarnaast is het een aanspreekpunt voor personen met dementie, hun mantelzorgers, andere naasten én familiegroepen.

En jij kan me helpen mijn goed doel te bereiken door mij te steunen via sponsoring. Voel je zeker niet verplicht. Elke bijdrage, klein of groot, is meer dan welkom. Alle kleine beetjes helpen. Ik doe dit niet enkel voor mezelf maar voor mijn vader, mijn familie en iedereen die van ver of dichtbij met Alzheimer te maken heeft. Al deze mensen zullen je enorm dankbaar zijn. 

Wil je mij sponsoren?
Dan kan je je bijdrage overschrijven op het rekeningnummer BE31953129804355 Doe dit best voor dinsdag 25 november zodat het geld vóór zondag 30 november op de rekening staat. Het is immers de bedoeling dat ik op de dag van de cross zelf een eindtotaal kan bekendmaken. 

Wil je mij steunen?
Je bent meer dan welkom om mij 'een duwtje in de rug' te komen geven op zondag 30 november om 14u in Hamme.
Meer info over de actie zelf via Studio Brussel: http://stubru.be/musicforlife/flandriencrossforlife0
Alle praktische info over de Flandriencross: http://www.sport.be/flandriencross/2014/nl/

Steun mij ook zeker op facebook via de pagina: http://www.facebook.com/flandriencrossforlifetvvalzheimerliga

Ik ben je nu al dankbaar uit de grond van mijn hart!

Bram

P.S. Stuur dit bericht gerust door naar je eigen familie, vrienden of kennissen.

 

30 november 2014

« Terug