Nieuws

Steun onze Liga en koop het eerste boek over 'Crowdfunding in Belgiƫ'

Crowdfunding is hot tegenwoordig... Elke week verschijnt er wel een inspirerend succesverhaal van een jonge starter in de pers, op social media of op tv. Maar wat is crowdfunding nu net? Hoe kan dit zorgen voor de nodige zuurstof voor projecten, ideeën en mensen?

In het eerste boek over “Crowdfunding in België” krijgt u een helder antwoord op al die vragen, aangevuld met interessant cijfermateriaal en sprekende voorbeelden. Bovendien zijn er ook tal van tips te vinden voor wie geld wil ophalen bij de ‘crowd’ voor zijn idee!

Bolero crowdfunding schenkt een deel van de opbrengst van de voorverkoop van het boek aan onze Liga. Wie het boek vóór 15 september 2016 koopt, steunt automatisch onze Liga.

Gebruik de promocode CROWDALZ om het boek 'Crowdfunding in België' te bestellen via de die Keure webshop. Het boek kost 25 euro. Het boek zal u in oktober geleverd worden na de officiële lancering eind september. Op zaterdag 24 september is het Werelddag Dementie 2016. Dan overhandigt Bolero Crowdfunding het opgehaalde bedrag aan de Alzheimer Liga Vlaanderen.

Meer info: klik hier.

 

 

05 september 2016

« Terug