Nieuws

Vacature tijdelijke vervanging educatief stafmedewerker

Om onze educatief stafmedewerker tijdelijk te kunnen vervangen zoekt Alzheimer Liga Vlaanderen een educatief stafmedewerker voor een voltijdse functie vanaf einde januari 2019 t/m half juni 2019. De tijdspanne tussen aanvang en einde van deze job kan mogelijks nog uitgebreid worden.                                                                                                        

Alzheimer Liga Vlaanderen is een belangrijk en betrouwbaar aanspreekpunt voor personen met alle vormen met dementie, jongdementie, mantelzorgers, familieleden en -groepen. Daar maken wij geen geheim van. Via creatieve ideeën en initiatieven, waardevolle vormingen, inlevende en ondersteunende lotgenotencontacten, medewerking aan verhelderende onderzoeken, informatieve dienstverlening en tal van andere initiatieven, reiken wij bouwstenen aan voor een dementievriendelijke samenleving waarin mensen met dementie worden geïncludeerd en kunnen rekenen op warme aandacht en kwaliteitsvolle zorg. De Liga is hun pleitbezorger bij partnerorganisaties, overheden, onderzoekscentra, donateurs en sponsors en nodigt alle mensen permanent uit om “samen dementie draagbaar” te maken. De man of vrouw met dementie op een waardige en kwaliteitsvolle manier in het eigen leven laten staan: daar doet de Alzheimer Liga Vlaanderen het voor!

Om onze educatief stafmedewerker tijdelijk te kunnen vervangen zoekt Alzheimer Liga Vlaanderen  een educatief stafmedewerker voor een voltijdse functie vanaf einde januari 2019 t/m half juni 2019. De tijdspanne tussen aanvang en einde van deze job kan mogelijks nog uitgebreid worden.                                   

Klik hier voor de hele functiebeschrijving

Wat biedt Alzheimer Liga Vlaanderen? 

Alzheimer Liga Vlaanderen biedt ondersteuning, inzicht en informatie. Dat is mensenwerk. En mensen maken bij de Alzheimer Liga het verschil. Dat wil niet zeggen dat alles er soft is. Wel integendeel. Bij Alzheimer Liga Vlaanderen werken leuke en gedreven professionals en vrijwilligers. In een prettige werksfeer, met een keurig salaris, en bijpassende correcte arbeidsvoorwaarden. Allemaal prima geregeld, zodat je daar geen zorgen over hebt. Er wordt hard gewerkt.

 

Als u wilt solliciteren, doe dat dan uiterlijk tegen 7 januari 2019. Stuur een persoonlijke motivatiebrief met CV naar hilde.lamers@alzheimerliga.be met vermelding ‘Sollicitatie tijdelijk educatief stafmedewerker’.                                                            

Hebt u vragen of behoefte aan extra informatie? Schroom niet en contacteer mevr. Hilde Lamers, directeur. Mobiel gaat het snelst: +32 (0) 479 21 59 97.

12 december 2018

« Terug