Nieuws

Vief for life

Het seniorenknooppunt Vief toont zijn goed hart. De lokale afdelingen van Vief roepen hun leden op om de Alzheimer Liga Vlaanderen vzw te steunen. Dit aan de hand van een heuse Vief-pot. Deze wordt op strategische plaatsen gezet tijdens de bijeenkomsten van de afdelingen. De deelnemers kunnen vervolgens een vrije bijdrage doen, door wat centjes in de pot te stoppen. Deze bijdragen worden integraal aan het goede doel gegeven. 

Al enkele jaren wordt rond de kerstperiode een grote show opgezet door radiozender Studio Brussel 'Music For Life'. Dit jaar zetten we de actie 'Vief for life' op en zetten we Vief mee op de kaart. We kozen voor de Alzheimer Liga Vlaanderen vzw omdat Vief een seniorenvereniging is en Alzheimer een ziekte is die vooral bij ouderen voorkomt. Daarnaast is het een aandoening waar nog onderzoek naar dient te gebeuren omdat hier nog geen medische oplossing voor bestaat. Hiervoor is elke cent meer dan welkom.  

 

Op 17 december sluiten we de sociale actie af en hopen we met een mooie cheque naar Domein Puyenbroeck in Wachtebeke te trekken. Met een delegatie vrijwilligers en leden zullen we deze overhandigen aan de presentatoren onder begeleiding van een bijpassend liedje. 

 

Over Vief

Vief is het liberale seniorenknooppunt in Vlaanderen. Als erkende sociaal-culturele organisatie bestaan we uit een team van 11 professionele medewerkers, ruim 2.000 lokale vrijwilligers en 260 lokale verenigingen verspreid over Vlaanderen. In onze vereniging ontmoeten ouderen elkaar en staan educatie en cultuur centraal. Vief is ook een actieve belangenbehartiger van ouderen en een partner van de Liberale Mutualiteit. 

Voor meer informatie, contacteer: 

Vief vzw
Directeur Frederik Fluyt


Livornostraat 25
1050 Brussel 

02/538 59 05

frederik.fluyt@ivef.be

www.vief.be 

09 november 2018

« Terug