De warmste week 2020 (een andere formule)

Datum
oproep warmste week - banner
warmste week

Hoe kan jij ons helpen?

Alzheimer Liga Vlaanderen wil fijne herinneringen oproepen bij mensen met dementie. Daarom zoeken we onder andere foto’s, postkaarten en advertenties vanuit alle uithoeken van Vlaanderen van de voorbije 100 jaar. Zo helpen we het verhaal met de persoon met dementie.

promo instagram

Iedereen kan helpen. Zoek die prenten van lang geleden, scan ze in en noteer voor ons de postcode, het jaar en misschien zelfs interessante weetjes over de afbeelding. Foto's genomen met je smartphone zijn natuurlijk ook goed! Stuur jouw afbeeldingen naar warmsteweek@alzheimerligavlaanderen.be. Lukt het scannen niet en heb je geen smartphone, stuur het dan naar Alzheimer Liga Vlaanderen, Rubensstraat 104 bus 4 te 2300 Turnhout.

Een goed gesprek doet deugd aan beide kanten. Elke foto, postkaart of prent kan hiertoe bijdragen. Mensen met dementie praten vaak met veel passie over vroeger. Help deze gesprekken op gang te brengen met de juiste afbeeldingen. Hoe fijn zou het zijn wanneer we zo over elke gemeente herinneringen kunnen ophalen.

Meer informatie klik op deze link.