ALV

Alzheimer Liga Vlaanderen deel van Belgische delegatie op ‘5th European Parliament of Persons with Disabilities’

Datum

Vanuit Alzheimer Liga Vlaanderen en onze ‘Vlaamse werkgroep van mensen met dementie’ zullen we op 23 mei deel uitmaken van de uitgenodigde Belgische delegatie die zal opkomen voor de rechten van mensen met een beperking en een ongeneeslijke aandoening.

Het is een unieke gelegenheid om op Europees niveau samen met de ervaringsdeskundigen vooruitgang te boeken in wat ons als organisatie zo nauw aan het hart ligt: bouwen aan betere ondersteuning en kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers! Dit zullen we niet alleen doen, maar samen met 19 andere organisaties die over de taalgrens heen de krachten bundelen in het Belgian Disability Forum.

Blijf je graag op de hoogte of heb je interesse om de Europese bijeenkomst in Brussel te volgen? Via deze link:  https://multimedia.europarl.europa.eu/en/webstreaming/5th-european-parliament-of-persons-with-disabilities_20230523-0900-SPECIAL-OTHER kan je de livestream raadplegen om op 23 mei mee te kijken en te luisteren. Natuurlijk zit je ook mee op de eerste rij  via de updates op de sociale media van Alzheimer Liga Vlaanderenl