Liga ondertekent charter Dementievriendelijke Stad Brussel

Datum

Een dementievriendelijke samenleving? Dat is iets waar Alzheimer Liga Vlaanderen zich al jaren voor inzet. Op 21 september, Werelddag Dementie 2022, ondertekent de Liga dan ook met trots mee het charter Dementievriendelijke Stad tijdens een boeiende bijeenkomst in Brussel.

Het event vindt plaats in het stadhuis van Brussel. En dat is geen toeval. Op 21 september zal onze hoofdstad zich immers aansluiten bij de 47 andere gemeenten die in België verenigd zijn in het netwerk ‘Dementievriendelijke Stad’. We organiseren deze bijeenkomst samen met onze Franstalige zusterorganisatie, Ligue Alzheimer.

Restaurant Misverstand in Brussel
Wat je mag verwachten? Een zeer gevarieerd programma met gewaardeerde en bevlogen mantelzorgers, academici en professionals. Onder meer meter van de Liga Prof. Chantal Van Audenhove komt spreken over de toekomst van de zorg voor mensen met dementie en chef Seppe Nobels brengt Restaurant Misverstand naar Brussel.

Charter Dementievriendelijke Stad
Dit mooie evenement wordt afgesloten met de ondertekening van het Charter ‘Brussel Dementievriendelijke Stad’ door de burgemeester van de stad Brussel, de voorzitter van Ligue Alzheimer en de voorzitter van Alzheimer Liga Vlaanderen.

Kom op 21 september naar Brussel en geniet mee van dit unieke moment! Gratis voor vrijwilligers en leden van de Liga. Andere deelnemers kunnen zich registreren voor slechts 10 euro. Van harte welkom!

Neem deel via dit inschrijvingsformulier

Programma voorkant
Programma achterkant
  • Nieuws