restaurantmisverstand

Luister- en Infolijn tot 22.30 uur bereikbaar na Restaurant Misverstand

Datum

Maandag openen Dieter Coppens en chef-kok Seppe Nobels opnieuw de deuren van Restaurant Misverstand. Omdat het programma heel wat emoties kan oproepen, is onze Luister- en Infolijn op deze maandagen extra lang te bereiken: tot 22.30 uur.

In Restaurant Misverstand zien we acht medewerkers met jongdementie aan het werk. Restaurant Misverstand wil zingeving toevoegen en laten zien aan de wereld wat wél nog kan na een diagnose jongdementie.

“Dat is ook de boodschap die wij in ons hart dragen: kijken naar de dingen die wel nog kunnen en zin geven, om een kwaliteitsvol leven te kunnen realiseren”, vertelt onze directeur Rudy Poedts. “Ook dit jaar zal na elke aflevering een pancarte met verwijzing naar onze hulplijn voorzien worden, een mooie erkenning voor onze rol en opdracht in de maatschappij.”

Een mooie erkenning, en ook nodig. Situaties en verhalen in het programma kunnen heel herkenbaar zijn en tal van emoties oproepen. Vorig jaar zagen wij een verdubbeling van het aantal oproepen bij onze Luister-en Infolijn.

“En daar zijn we dit jaar op voorbereid”, vervolgt Rudy. “Ons team van ervaringsdeskundigen zit op maandag extra lang klaar om naar jouw vragen en verhaal te luisteren.”

Heb je na de aflevering vragen over dementie of gewoon even nood aan een gesprek? Dan kan je bellen naar onze Luister- en Infolijn op het nummer 0800 15 225; en dit tot 22.30 uur. Mailen kan ook naar hulpvragen@alzheimerligavlaanderen.be.

Op andere dagen is onze hulplijn te bereiken van 9 tot 21 uur, en dit ook op feestdagen en in het weekend.

Meer info over onze hulplijn vind je hier. 

Meer info over Restaurant Misverstand vind je hier. 

 

luister en infolijn