rondetafel

Ronde Tafel 14 november: Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout

Datum

Een dementievriendelijke samenleving erven? Dat is waar we bij Alzheimer Liga Vlaanderen volop voor gaan. Een samenleving die mensen met dementie en hun naasten, ondersteunt, een stem geeft, helpt. Om onze initiatieven mogelijk te maken, zijn we afhankelijk van giften, schenkingen en legaten. Daarom nodigen we u graag uit op één van onze Ronde Tafels, die we in elke provincie organiseren.  

Tijdens onze Ronde Tafels geven we u informatie over de werking en de bestedingsmiddelen van Alzheimer Liga Vlaanderen. We willen u graag bij onze missie betrekken. Gelooft u in wat wij doen? Misschien overweegt u dan om onze organisatie op te nemen als goed doel in uw testament. Met uw steun geeft u mensen met dementie een stem en een volwaardige plek in de maatschappij.

Daarnaast informeren we u tijdens onze Ronde Tafels ook over successierechten en testamenten ten voordele van een goed doel. Vragen kan u ter plaatse stellen aan een juridisch expert van testament.be. Nadien bieden we u graag een lunch en een boeiende activiteit aan. 

14 november: Speelkaartenmuseum Turnhout

Deze Ronde Tafel wordt aangevuld een rondleiding met gids doorheen het Nationale Museum van de Speelkaart in Turnhout. Al graag een (virtueel) voorproefje? Neem dan een kijkje op de website van het Speelkaartenmuseum. 

Inschrijven?

Wij kijken ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, vragen wij u vriendelijk om uw aanwezigheid te bevestigen voor maandag 6 november 2023

Wil je graag deelnemen aan één van onze Ronde Tafels? Schrijf je in via deze link.

Meer weten? Bel naar 014 43 50 60.

Bedankt alvast om samen met Alzheimer Liga Vlaanderen dementie draagbaar te maken!

Ronde Tafels