Wilt u meer weten over onze organisatie en projecten? Dan nodigen we u graag uit voor één van onze Rondetafels.

Datum

Alzheimer Liga Vlaanderen is hét aanspreekpunt voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en iedereen die geraakt wordt door dementie. Met lotgenotencontacten in heel Vlaanderen, toegankelijke informatie, vormingen en activiteiten op maat maken we dementie mee draagbaar.

Wilt u meer weten over onze organisatie en projecten? Dan nodigen we u graag uit voor één van onze Rondetafels.

We nodigen u uit omdat we u graag bij onze missie betrekken. Hierover vertellen we u die dag natuurlijk meer. Gelooft u in wat wij doen? Misschien overweegt u dan om onze organisatie op te nemen als goed doel in uw testament. Met uw steun geeft u mensen met dementie een stem en een volwaardige plek in de maatschappij.


Daarnaast informeren we u tijdens deze dag ook over successierechten en testamenten ten voordele van een goed doel. Heeft u vragen, misschien wel over de nieuwe regeling rond het duolegaat? Dan kan u ter plaatse vragen stellen aan een juridisch expert.

Nadien bieden we u met veel plezier een lunch aan. Een moment om mekaar te leren kennen en in een informele sfeer vragen te stellen. Na de lunch kan u vrijblijvend deelnemen aan een activiteit op de locatie van uw voorkeur.

Alle info over de Rondetafels vindt u onderstaand:
 

  • Voor de Rondetafel op 07/12/2022 in Trainworld in Schaarbeek, schrijf in via deze link(programma)
     
  • Voor de Rondetafel op 09/12/2022 in de Landcommanderij Alden Biesen te Bilzen, schrijf in via deze link(programma)
ronde tafel foto