Tiende Ontmoetingsdag Jongdementie

Datum

Op zaterdag 25 september 2021 vindt de tiende Ontmoetingsdag Jongdementie plaats in Kortrijk. Start om 10 uur en einde voorzien rond 16 uur. Na een uitzonderlijk jaar zal deze feestelijke editie extra deugd doen.

De virtuele Ontmoetingsdag Jongdementie vorig jaar was een groot succes. Toch zijn we blij dat we de tiende editie dit jaar ‘op locatie’ kunnen organiseren. Op 25 september zal de sfeer in het Kortrijkse Villa iMagina dan ook bijzonder feestelijk zijn!

PROGRAMMA

Hoe de dag eruitziet? Je kiest twee workshops in de voormiddag OF in de namiddag. Het andere deel van de dag neem je deel aan onze zintuigprikkelende wandeling met gidsen. Hapje en drankje inbegrepen! Wil je een deel van het programma overslaan of even uitblazen? Dat kan doorlopend in het ontmoetingscafé.

7 WORKSHOPS

1. Ik vraag het aan

In onze partytent wacht DJ Frank 'N Teut je op met vinyl van de goeie oude tijd.  Een boogie of disco beat aanvragen? Die fijne eerste slow eens overdoen?

2. Klankschalenconcert

Komt tot rust met een echt klankschaalconcert van ‘Boventoon’. Het doet alle vezels in je lichaam trillen, een zalige sensatie!

3. Relax!

Studenten en docenten van de bacheloropleiding Care & Vitaliteit (VIVES Kortrijk) geven een zintuiglijke relaxatie. Wedden dat je herboren bent?

4. Musi move

Yes, een totale muziekbeleving! Klassiek, pop of rock? Ons maakt het niet uit. Moet je perfect kunnen zingen of de tekst kennen? Nee hoor, gewoon meedoen!

5. Improvisatietheater

Een lichaam en geest in harmonie: dat is hét belangrijkste gereedschap van een acteur. Bataljong neemt je mee op een formidabele improvisatietrip!

6. Snoezelen

Gedempt licht, zachte muziek, geuren en bijzonder meubilair. In deze rustige ruimte mag je gewoon zijn. Genieten!

7. Creatief atelier

Kom in contact met je creatieve zelf in het atelier. Probeer eens iets nieuws, wie weet ben je wel een verborgen kunstenaar?

PRIJS TICKET

  • € 10 voor vrijwilligers van Alzheimer Liga Vlaanderen
  • € 15 voor alle andere deelnemers
  • Maximum € 40 per gezin

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen zijn afgesloten. Ben je een late beslisser? Stuur dan een mailtje naar secretariaat@alzheimerligavlaanderen.be, dan bekijken we zeker wat mogelijk is.

FOLDER

Op je gemak het volledige programma bekijken? Download dan hier de folder

 

lampion ojd
  • Nieuws